fks estetik
Botox

Botox

Tandblekning
Fillers Dalarna
Fks Estetik

Botox Borlänge

Botox Borlänge

Botox har använts som läkemedel i decennier vid neurologiska sjukdomar och ögonsjukdomar för behandling av lokala kramp- och muskelspänningstillstånd. De senaste 10-15 åren har Botox även använts för att ta bort ansiktsrynkor orsakade av muskelsammandragningar. Detta är världens mest använda metod för borttagning av rynkor.

Behandlingen används ofta för att avlägsna rynkor och veck i pannan samt till linjer i yttre ögonvrån, s.k. kråksparkar. Vissa muskler drar dessutom ner ögonbrynet och genom en behandling kan dess muskler slappna av vilket ger dig en öppnare blick. Ibland kan också nerdragna mungipor och vissa rynkor på halsen behandlas. Botox kan även behandla besvärande arm- och handsvettningar samt behandling av migrän.

Botox
Fks Estetik

Botox behandling

Botox

Många av våra kunder väljer att kombinera Botox med andra ansiktsbehandlingar, som t. ex. fillers/injektioner och uppnår mycket gott resultat.

Effekten sitter i regel mellan tre och sex månader och varar längre för varje behandling du genomgår. Två till tre behandlingar per år rekommenderas för att upprätthålla effekten. En fördel är dock att effekten av behandlingen efter varje förnyad behandling sitter i längre för var gång, så att du allt eftersom behöver allt färre behandlingar. Hållbarheten efter behandlingen är individuell och varierar mellan olika individer.

Botox
Fillers Dalarna

SÅ FUNGERAR DET

Botox blockerar impulsen från nerven till de små ansiktsmusklerna och förslappar musklerna så att de inte längre kan dras samman och eliminerar därigenom linjer och rynkor. Efter behandlingen blir huden slätare och mjukare. Man ser effekt inom 3-4 dagar och effekten håller i sig upp till 6 månader.

Behandlingen är väldigt snabb och enkel. Genom knappt kännbara tunna nålstick injiceras botox i behandlingsområdet. Ingen bedövning behövs och du kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen. Vissa kunder upplever en lätt rodnad första dygnet, vilket är snart övergående.

De obehandlade musklerna påverkas inte, vilket gör att din normala mimik förblir. Effekten inträder redan den första veckan efter behandlingen.

Områden som behandlas

Alla muskler i ansiktet för rynkor samt:

  • Läpplyft
  • Ögonbrynslyft
  • Lyft av sura mungipor
  • Gummy smile (synligt tandkött vid leende)
  • Massetermuskel för smalare ansikte eller tandgnissling
  • Trapezius (botox i nackmuskler för mer feminint utseende eller vid smärta och spändhet)
  • Vadförminskning
  • Svettbehandlingar
  • Gropig haka

Läpplyft

Ögonbrynslyft

Gropig haka

Massetermuskel för smalare ansikte eller tandgnissling

Gummy smile (synligt tandkött vid leende)

Fillers Dalarna
Botox

Vadförminskning

Svettbehandlingar

Lyft av sura mungipor

Trapezius (botox i nackmuskler för mer feminint utseende eller vid smärta och spändhet)

Vi erbjuder paketpriser