fks estetik
Meso Injektioner

Meso

Tandblekning
Fillers Dalarna

NCTF med dermapen samt mesoinjektioner

Fks Estetik
Fks Estetik

NCTF 135 HA är en medicinsk produkt som är utformad för behandling av trött hud, rynkor, intensiv återfuktning och hudförbättring. Tillsammans med micro-needling ger det din hud allt den behöver för att må bra. Behandlingen svider lite men gör inte direkt ont.

Syftet med Dermapen är att skapa små mikrokanaler i huden och på så sätt tvinga alla hudens processer till nybildning och reparation. För att förhöja effekten av detta ytterligare har vi valt att arbeta med småmolekylär hyaluronsyra i kombination med marknadens bästa serum, som genom dessa kanaler får möjlighet att penetrera djupare ner i huden – allt för att du ska uppnå maximalt resultat.

Vi använder oss av Filorgas NCTF+HA som är en unik vitamincocktail som innehåller 53 aktiva ingredienser, varav 23 aminosyror, vitaminer och mineraler + hyaluronsyra. Behandlingen stimulerar elastin- och kollagenproduktionen samtidigt som NCTF+HA slussas ner och ger cellerna en rejäl boost för att riktigt stärka upp huden. Fina linjer och rynkor reduceras, huden får en ökad lyster, mindre porer och arbetar för minimering av pigmenteringar.

Meso

Hur många MESO behandlingar behövs?

För bästa effekt rekommenderas 3 behandlingar men du ser oftast resultat redan efter 1 behandling men för ett mer varaktigt resultat rekommenderas 3 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

Vi arbetar alltid med lyhörda öron inför dina specifika önskemål. Slutresultatet är för oss mycket viktigt, och vi ser alltid till att allt är i harmoni och balans i förhållande till resterande strukturer i ansiktet. Vi skräddarsyr alltid behandlingen utefter vår professionella rekommendation samt dina individuella förutsättningar och önskningar, för att uppnå det mest optimala resultatet som du kan känna sig trygg och nöjd i. Med vår varma service och extrema noggrannhet får du en behandling av NCTF som både ger ett vackert, medicinskt säkert och naturligt resultat!