fks estetik
Prp

PRP Behandling

Behandling kanske vara en lösning för dig

Tandblekning
Fillers Dalarna

PRP Behandling

PRP (Platelet Rich Plasma) är en välbeprövad behandlingsmetod som har använts inom sjukvården sedan länge, för att påskynda läkningen av inre skador och trauman. Vi har valt att specialisera oss på PRP behandling för hår. Detta är en behandling för personer som har problem med håravfall samt för patienter som redan har genomgått en hårtransplantation.

PRP är en naturlig behandling som innebär att en av våra erfarna sjuksköterskor inledningsvis tar ett blodprov, som sedan centrifugeras för att skilja plasman från resten av blodet. Blodet centrifugeras och plasman skiljas ut därefter blodplasman injiceras med små tunna nålar in i hårbotten. Blodplättarna ger ifrån sig en mängd tillväxthormoner som stimulerar celldelning samt blodcirkulationen i det behandlade område förbättras, vilket i sin tur leder till att svaga hårsäckar återhämtar sig.

Prp Palet Rich Plasma
Fillers Dalarna

PRP Metod

Denna metod kan användas även efter en hårtransplantation för att ge transplanterade hårsäckar den extra näring som de kan behöva för att börja producera hår.
PRP behandlingen ger inga biverkningar eftersom behandlingen består av kroppens egna celler. Behandlingen är 100% naturlig och innehåller inga tillsatser.

Prp Metod
Fillers Dalarna

PRP Palet Rich Plasma

Vi arbetar alltid med lyhörda öron inför dina specifika önskemål. Slutresultatet är för oss mycket viktigt, och vi ser alltid till att allt är i harmoni och balans i förhållande till resterande strukturer i ansiktet. Vi skräddarsyr alltid behandlingen utefter vår professionella rekommendation samt dina individuella förutsättningar och önskningar, för att uppnå det mest optimala resultatet som du kan känna sig trygg och nöjd i. Med vår varma service och extrema noggrannhet får du en behandling av PRP som både ger ett vackert, medicinskt säkert och naturligt resultat!

Vi erbjuder paketpriser

Prp