fks estetik
Profhilo

Profhilo

Tandblekning
Fillers Dalarna

Vad är Profhilo?

Profhilo är en anti-aging behandling för hud som förlorat elasticiteten och fastheten i samband med åldrande.

Profhilo

Profhilo effekt

Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

Fks Estetik

Motverkar slapphet

Profhilo är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet

Profhilo

Profhilo användning

Profhilo kan användas på områden som normalt är svårbehandlade tex hals, dekolletage, armar och händer. Det går även att punkt behandla områden i ansiktet men vanligtvis behandlas hela ansiktet.

Fks Estetik

Profhilo behandling

Profhilo ger utmärkta resultat när den används som enda behandling och kan också kombineras med andra estetiska behandlingar.

Fks Estetik
Fillers Dalarna

Profhilo

Vi arbetar alltid med lyhörda öron inför dina specifika önskemål. Slutresultatet är för oss mycket viktigt, och vi ser alltid till att allt är i harmoni och balans i förhållande till resterande strukturer i ansiktet. Vi skräddarsyr alltid behandlingen utefter vår professionella rekommendation samt dina individuella förutsättningar och önskningar, för att uppnå det mest optimala resultatet som du kan känna sig trygg och nöjd i. Med vår varma service och extrema noggrannhet får du en behandling av profhilo som både ger ett vackert, medicinskt säkert och naturligt resultat!

Vi erbjuder paketpris.

Profhilo