fks estetik
Filler

Filler Borlänge

Tandblekning
Fillers Dalarna

Filler Teknik

Med hjälp av vår unika teknik och marknadens bästa samt säkraste fillers kan vi hjälpa dig att framhäva dina läppars konturer, skapa en tydligare amorbåge samt även korrigera asymmetri/ojämnheter och sura/ledsna mungipor och mycket mer. Vi strävar alltid efter att möta ditt specifika önskemål, som så är ett naturligt resultat eller om önskar det där lilla extra. Behandlaren är legitimerade läkare med lång utbildning och erfarenhet.

 

Vi arbetar alltid med lyhörda öron inför dina specifika önskemål. Slutresultatet är för oss mycket viktigt, och vi ser alltid till att allt är i harmoni och balans i förhållande till resterande strukturer i ansiktet. Vi skräddarsyr alltid behandlingen utefter vår professionella rekommendation samt dina individuella förutsättningar och önskningar, för att uppnå det mest optimala resultatet som du kan känna sig trygg och nöjd i. Med vår varma service och extrema noggrannhet får du en läppförstoring som både ger ett vackert, medicinskt säkert och naturligt resultat!

Filler

Filler behandlings områden

Nasolabial

Filler

Haka

Fks Estetik

Näsa

Filler

Kinder

Fks Estetik

Panna

Fks Estetik

Käklinje

Fks Estetik
Fks Estetik

Tinning

Fillers Dalarna

Filler Borlänge

FKS Estetik i Borlänge

Tack vare fillers av hög kvalité kan vi hjälpa dig att återskapa volym och mjukhet ditt ansikte tidigare haft. Vi kan även hjälpa dig, om så önskar mer markering, att skulptera kindbenen exempelvis. Detta med en omedelbar effekt och vackert resultat. Med konturering återskapar vi volym och mjukhet till ansiktet som man tidigare haft.

Hyaluronsyran som finns i våra fillers hjälper till att strama upp huden, samtidigt som den senare bidrar till vår egna naturliga produktion av just detta ämne. Filler är semipermanent vilket betyder att det alltid finns kvar lite efter varje påfyllning, man har sett att filler legat kvar i upp till 12 år därför bygger man upp filler och sedan kan det ta år igen innan man behöver en påfyllning av just det området.

Ett av våra motton på FKS är ”You were born beautiful, we just make it last”

Vi har även borttagning av filler. Filler bryts då ner på några timmar. Vi erbjuder paketpriser. Besök oss i Borlänge

Filler

Gallery

Filler läppar

Fillers under ögonen

Fillers näsan

Fillers kinderna

Läs också om våra botox behandlingar!