fks estetik
Fillers Dalarna

Fillers Dalarna

Fillers Dalarna
Fillers Dalarna

Vår klinik i Dalarna är stolt över att erbjuda den senaste och mest avancerade behandlingen inom fillers och botox. Vi förstår vikten av att känna sig nöjd med sig själv. Vårt dedikerade team av erfarna och kunniga specialister är här för att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål på ett säkert och professionellt sätt.

Filler Teknik - Fillers Dalarna

Med hjälp av vår unika teknik och marknadens bästa samt säkraste fillers kan vi hjälpa dig att framhäva dina läppars konturer, skapa en tydligare amorbåge samt även korrigera asymmetri/ojämnheter och sura/ledsna mungipor och mycket mer. Vi strävar alltid efter att möta ditt specifika önskemål, som så är ett naturligt resultat eller om önskar det där lilla extra. Behandlaren är en legitimerade sjuksköterska med ett team av behandlare med lång erfarenhet.

Vi arbetar alltid med lyhörda öron inför dina specifika önskemål. Slutresultatet är mycket viktigt för oss, och vi ser till att allt är i harmoni och i balans i förhållande till resterande strukturer i ansiktet. Vi skräddarsyr behandlingen utefter vår professionella rekommendation samt dina individuella förutsättningar och önskningar, för att uppnå det mest optimala resultatet som du kan känna dig trygg och nöjd med. Med vår varma service och noggrannhet får du en behandling av filler som både ger ett vackert, medicinskt säkert och naturligt resultat!

Fillers Dalarna

Våra fillersbehandlingar i Dalarna inkluderar:

Nasolabial

Haka

Näsa

Kinder

Panna

Käklinje

Tinning

Fillers Dalarna

Filler Dalarna

FKS Estetik i Dalarna

Tack vare fillers av hög kvalité kan vi hjälpa dig att återskapa volym och mjukhet ditt ansikte tidigare haft. Vi kan även hjälpa dig, om så önskar mer markering, att skulptera kindbenen exempelvis. Detta med en omedelbar effekt och vackert resultat. Med konturering återskapar vi volym och mjukhet till ansiktet som man tidigare haft.

Hyaluronsyran som finns i våra fillers hjälper till att strama upp huden, samtidigt som den senare bidrar till vår egna naturliga produktion av just detta ämne. Filler är semipermanent vilket betyder att det alltid finns kvar lite efter varje påfyllning, man har sett att filler legat kvar i upp till 12 år därför bygger man upp filler och sedan kan det ta år igen innan man behöver en påfyllning av just det området.

Ett av våra motton på FKS är ”You were born beautiful, we just make it last”

Vi har även borttagning av filler. Filler bryts då ner på några timmar. Vi erbjuder paketpriser.

Fillers Dalarna

Varför välja våra fillers i Dalarna?

Erfarenhet och Expertis

Fillers Dalarna team består av legitimerade och erfarna estetiska specialister som har en djup förståelse för ansiktsstrukturen och skönhetens konst. Vi strävar efter att ge varje klient en skräddarsydd behandling för att framhäva deras naturliga skönhet.

Säkerhet i Fokus

Vi prioriterar alltid säkerheten för våra klienter. Våra fillers är av högsta kvalitet och uppfyller de strängaste säkerhetsstandarderna. Vi använder endast godkända produkter och följer noggrant de senaste riktlinjerna inom branschen.

Skräddarsydda Resultat

Vi förstår att varje individ är unik. Därför anpassar vi varje behandling för att passa dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du vill förbättra volymen i dina läppar, minska rynkor eller skulptera ansiktskonturerna, är våra fillers skapade för att ge naturliga och vackra resultat.

Fillers Dalarna - Fillers före och efter