fks estetik
Pdo Trådar

PDO Trådar

Cateye och kindlyft

Tandblekning
Fillers Dalarna
Fillers Dalarna

PDO Tråd

Tycker du att din hud har blivit lite slapp på vissa ställen? Kanske har du börjat notera djupare veck i ansiktet, så som nasolabialveck, marionett linjer eller ”hamsterpåsar”? Ibland önskar man att man hade kunnat dra huden bakåt en aning, och nu äntligen är detta möjligt med en trådlyft behandling.


Trådlyft är en relativt ny behandling inom skönhetsbranchen och som har blivit allt populärare på grund av de fina resultaten man kan uppnå utan att ta till kirurgiska ingrepp. Under en trådlyftbehandling använder vi oss utav kirurgiska, helt nedbrytningsbara trådar som läggs under huden för att antingen dra huden bakåt en aning, eller skapa lokal kollagen stimulering på områden som blivit rynkiga och slappa.

Pdo Trådar
Fillers Dalarna

PDO trådar behandling

Vi arbetar alltid med lyhörda öron inför dina specifika önskemål. Slutresultatet är för oss mycket viktigt, och vi ser alltid till att allt är i harmoni och balans i förhållande till resterande strukturer i ansiktet. Vi skräddarsyr alltid behandlingen utefter vår professionella rekommendation samt dina individuella förutsättningar och önskningar, för att uppnå det mest optimala resultatet som du kan känna sig trygg och nöjd i. Med vår varma service och extrema noggrannhet får du ett trådlyft som både ger ett vackert, medicinskt säkert och naturligt resultat!

Pdo Trådar

Områden vi specialiserar oss på är cateye och kindlyft. Kontakta oss för konsultation och frågor.