fks estetik
Liquid Bbl

Liquid BBL

Tandblekning
Fillers Dalarna

Fyllig och lyft rumpa

HYAcorp kroppsfiller

Högvärdig tvärbunden hyaluronsyra

Fillers Dalarna
Liquid Bbl

Skräddarsydd behandling

Alternativ till Brazilian butt lift

Medicinskt säkert och naturligt resultat

Fillers Dalarna

BBL

Längtar du också efter en mer fyllig och lyft rumpa? Idag finns lösningar som inte kräver en stor operation. Resultatet är detsamma som ett kirurgiskt ingrepp av implantat eller kroppsfettstransplantation. Men du slipper sövning, ärr och postoperativa besvär.

På FKS erbjuder dig möjlighet att korrigera din rumpa på ett naturligt, icke-invasivt sätt med hjälp av HYAcorp kroppsfiller. Lätt och smidigt injiceras fillern som formar och ger volym.

Rumplyft är ett utmärkt alternativ till Brazilian butt lift för den som saknar tillräckligt med fettvävnad för transplantation till rumpan, eller för den som vill undvika kirurgi.

HYAcorp kropps- och ansiktsfiller är båda gjorda av högvärdig tvärbunden hyaluronsyra. Däremot är partikelstorleken som används i kroppsfiller större än de för ansiktet vilket gör gelén tjockare och mer varaktig. Vår kroppsfiller används för volymåterställning och kroppskonturering för områden som rumpa.

Vi arbetar alltid med lyhörda öron inför dina specifika önskemål. Slutresultatet är för oss mycket viktigt, och vi ser alltid till att allt är i harmoni och balans i förhållande till resterande strukturer i ansiktet. Vi skräddarsyr alltid behandlingen utefter vår professionella rekommendation samt dina individuella förutsättningar och önskningar, för att uppnå det mest optimala resultatet som du kan känna sig trygg och nöjd i. Med vår varma service och extrema noggrannhet får du en rumpförstoring som både ger ett vackert, medicinskt säkert och naturligt resultat!

Fillers Dalarna

BBL Operation

Filler via BBL operation är semipermanent vilket betyder att det alltid finns kvar lite efter varje påfyllning, man har sett att filler legat kvar i upp till 12 år därför bygger man upp filler och sedan kan det ta år igen innan man behöver en påfyllning av just det området.