fks estetik
Tandblekning

Tandblekning

Tandblekning
Fillers Dalarna
Fillers Dalarna

Bleka Tänderna

En skonsam blekning för tänderna och du slipper oftast ilningar och isningar i tänderna. Vid tandblekningen så applicerar man först ett material för att skydda tandköttet, sen en blekningsgel på dina tänder som sedan aktiveras av lampan som du ligger under. En snabb och effektiv metod för att få vitare tänder. 

Endast ett behandlingstillfälle på ca 60 minuter behövs för att få ett tydligt resultat och märkbart vitare tänder. Beroende på din tandhälsa och ursprungsfärg kan resultatet vid en tandblekning variera. Har du tandsten rekommenderar vi att du går till en tandläkare och tar bort det innan behandling. Du behöver ha friska tänder.

Tandblekning
Fillers Dalarna

Tandblekning

En del kunder nöjer sig med en blekning medan andra kunder väljer att göra två för att vara helt nöjda med sitt resultat. Vita tänder är något de flesta av oss önskar men få av oss har naturligt.

Medicinering, kosthållning och åldrande är några av de orsaker som bidrar till att våra tänder gulnar med åren. En tandblekning ger oftast inte bara vitare tänder och ett vackrare leende utan även en bättre självkänsla. Att skratta och le är en viktig del av ett hälsosamt liv!