fks estetik
Hifu Behandling

Hifu

Tandblekning
Fillers Dalarna

Vanliga Hifu behandlingsområden är:

Panna

Kinder

Fillers Dalarna
Hifu

Hals (”kalkonhals”)

Mage

Fillers Dalarna

Hifu Behandling

HIFU har väldigt snabbt fått en ökad popularitet i världen över. Behandlingen är FDA-godkänd för att lyfta huden i ansiktet, halsen och på kroppen.

Behandlingen är en avancerad icke invasivt estetiskt åtgärd. Behandlingen innebär ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp. Genom denna behandling levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader. Behandlingen når till samma hudlager som ett kirurgiskt ingrepp innebär, för att strama åt huden genom att direkt skada under huden för att sedan producera nya starkare fibrer.

Beroende på utgångsläge kan man räkna med att det oftast räcker med en behandling för resultat. Alla hudtyper på såväl män som kvinnor kan få ett fantastiskt resultat med HIFU. Med HIFU ansiktslyft får man liknande effekt som vid botox, PDO-trådar och fillers, dock helt naturligt.

Hifu
Fillers Dalarna

Hur fungerar Hifu?

Inledningsvis gör vår erfarne behandlare en konsultation för att säkerställa att du är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen. Därefter markeras behandlingsområdet genom att ett speciellt ultraljudsgelé appliceras på huden för att den hög intensiva fokuserade ultraljudet leds in i huden till det valda hudlagret och direkt förstöra kollagen och elastinfibrerna samt orsaka en sammandragning av vävnader.

HIFU kan behandla lös hud som framträder på ansikte och kropp. Det är även möjligt att effektivt behandla envisa fettdepåer och celluliter genom att gå ner 13 mm under huden och förstöra fettet och strama åt huden.

Hifu hos FKS Estetik

Vi arbetar alltid med lyhörda öron inför dina specifika önskemål. Slutresultatet är för oss mycket viktigt, och vi ser alltid till att allt är i harmoni och balans i förhållande till resterande strukturer i ansiktet. Vi skräddarsyr alltid behandlingen utefter vår professionella rekommendation samt dina individuella förutsättningar och önskningar, för att uppnå det mest optimala resultatet som du kan känna sig trygg och nöjd i. Med vår varma service och extrema noggrannhet får du en behandling av HIFU som både ger ett vackert, medicinskt säkert och naturligt resultat!

Fks Estetik

Hifu efter 2 behandlingar

Hifu Behandling
Hifu Behandling